Jouw webstek in de spotlight, de website ranking verhogen, meer verkopen!

Via analyse, een strategisch plan, klanten overleg, de nodige tools en online aanpassingen kan er zeker resultaat behaald worden!
Ontdek nu al het GRATIS SEO EBOOK

services
d
Wat we doen

Op deze pagina vind u een greep uit de vele vakgebieden van online marketing.


In vele gevallen ligt de basis in 1 van de 3 grote secties, nl. SEO (Search Engine Optimization), SEA (Search Engine Advertising) en Social Media Marketing (Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest, enz..).

Aan de hand van de klant informatie en de analyse kijken we welke de beste optie is of opties zijn, uiteraard rekening houdend met de ROI (Return On Investement). Voor social media idem, daar checken we ook welke de het beste platform is aan de hand van de doelgroep informatie van de klant.

Digimarks Analytics

Digimarks Marketing

Website optimalisatie


Website optimalisatie

We doen een grondige SEO analyse, zetten een SEO strategie op en plannen de implementatie van aanpassingen, uiteraard praten we met u, want we willen weten waar u naar toe wil met uw website of met uw Ecommerce.

Door grondige analyse, overleg met de klant & strategisch plan, het aanpassen van layout, het bijsturen van code, de integratie van tools en het opvolgen van uw digitale &amp sociale media platformen kunnen wij de online marketing van jouw bedrijf bijsturen en daar brengen wat u voor ogen had, maar we opereren uiteraard ook van uit onze eigen ervaring.

Indien dit wenselijk is geven we ook een SEO opleiding aan uw team/collega's. Onze SEO diensten en SEA diensten komen in de project basis, maar we werken uiteraard ook als SEO consultants in uw bedrijf en/of organisatie.Online Echt Zichtbaar Worden? Power-Up & Boost Jou Zaak Online! De Aanpak Die Werkt, In 6 Stappen.

Zes stappen verwijdert van een betere online zichtbaarheid, meer bezoekers die echte klant worden! Geen toverformule, maar een doordachte strategie na een grondige analyse en overleg, een geplande integratie van aanpassingen, die voortdurend wordt opgevolgd! Een betaalbare vaste prijs per maand zet jou zaak weer in de online spotlight. Neem contact en ontdek de no-nonsens aanpak!
  • Analyse
  • Overleg
  • Strategie
  • Planning
  • Integratie
  • Opvolging