Jouw webstek in de spotlight, de website ranking verhogen, meer verkopen!

Via analyse, een strategisch plan, klanten overleg, de nodige tools en online aanpassingen kan er zeker resultaat behaald worden!
Ontdek nu al het GRATIS SEO EBOOK

services
d
Wat we doen

Op deze pagina vind u een greep uit de vele vakgebieden van online marketing.


In vele gevallen ligt de basis in 1 van de 3 grote secties, nl. SEO (Search Engine Optimization), SEA (Search Engine Advertising) en Social Media Marketing (Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest, enz..).

Aan de hand van de klant informatie en de analyse kijken we welke de beste optie is of opties zijn, uiteraard rekening houdend met de ROI (Return On Investement). Voor social media idem, daar checken we ook welke de het beste platform is aan de hand van de doelgroep informatie van de klant.

Digimarks Analytics

Digimarks Marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO)


Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je website optimaliseren voor zoekmachines, je wilt toch jou website zo hoog mogelijk in de zoek ranking?

 

Je website krijgt een ranking nummer in de SERP (de Search Engine Results Page). In deze SERP staan meestal 2 soorten resultaten van websites, dat zijn de organische zoekresultaten en de gesponsorde/betaalde advertenties.

De lijst toont dus de meest relevante webpagina's naar aanleiding van het ingegeven zoekwoord in de vb. Google zoek invulbox. Logisch, hoe hoger jou webpagina's in deze lijst staan, hoe meer kans op bezoekers en dus hoe meer kans op klanten en op hogere verkoop!

Het spreekt voor zich dat je maar beter hoog kan staan in zoekmachine resultaten pagina (SERP), want iedereen weet dat bezoekers of zoekers veelal maar de eerste resultaten van de bekomen zoeklijst aanklikken. Dus uw website moet SEO geoptimaliseerd zijn voor nader te bepalen zoekwoorden en/of zoektermen, zodat de CTR (Click Through Rate) van op de zoekresultaten pagina naar uw webpagina's hoog is.
De CTR of Click Through Rate is de verhouding tussen het aantal weergaven en het aantal kliks op de resultaten verkregen uit het gezochte zoekwoord of de zoekterm.

Naast de website optimalisatie kunnen we de ranking resultaten ook nog op een andere manier een handje helpen, door het plaatsen van gesponsorde/betaalde advertenties.
De eerste zoekresultaten van zoekmachines worden door gedomineerd door gesponsorde/betaalde advertenties, hier door komt een PPC (Pay-Per-Click) marketing een ontzettend belangrijk item in het online zichtbaar maken van uw webpagina's in de zoekmachine resultaten.

SEA (Search Engine Advertising) zal uw webpagina's helpen om een hoge plek te veroveren in de Google zoekresultaten, wil je meer weten over SEA? Klik dan door naar onze SEA info pagina!

Uw website of Eshop laten optimaliseren? Het kan al voor een betaalbare prijs, neem contact en we spreken verder af!Online Echt Zichtbaar Worden? Power-Up & Boost Jou Zaak Online! De Aanpak Die Werkt, In 6 Stappen.

Zes stappen verwijdert van een betere online zichtbaarheid, meer bezoekers die echte klant worden! Geen toverformule, maar een doordachte strategie na een grondige analyse en overleg, een geplande integratie van aanpassingen, die voortdurend wordt opgevolgd! Een betaalbare vaste prijs per maand zet jou zaak weer in de online spotlight. Neem contact en ontdek de no-nonsens aanpak!
  • Analyse
  • Overleg
  • Strategie
  • Planning
  • Integratie
  • Opvolging